HTML

Napi magyar klip

avagy minden napra egy magyar videoklip, kiegészítve a saját véleményemmel.

Tolvai Renáta - Hagylak menni (2011)

2011.10.04. 07:00 bulvármédiás =>

Zene: Noha a szövegből átjön az friss csalódás meg szakítás érzése, de túlságosan érezhetőek az eredeti divat R'n'B stílusjegyei meg hangleejtése, emiatt nálam nagyon mászik a fülembe a dallam.
Klip: Igazi exravagáns jelentek a fekete cirkusszal, nem kevés ötletes technikával, jelmezzel meg computer animációval. A késdobáló srác rozsomákos beállásán meg szabályosan elmosolyodtam.

Értékelés: ***

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napimagyarklip.blog.hu/api/trackback/id/tr153269986

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem akarom "elveszíteni a szakítást." Nem akarom nézni az elégedett vigyorát... 2011.10.04. 23:15:10

Nem bírnám elviselni, hogy az az ember akinek régen én voltam a minden most úgy nézzen rám mint bárki másra, nem azért mert szeretem vagy hiányzik, csak beleőrülnék ha szembesülnöm kéne azzal, hogy nincs olyan akinek ennyit jelentenék. Pedig úgy tudom ...

Trackback: Hogy élhető túl a szakítás? 2011.10.04. 23:11:19

Én azt szeretném kérdezni, hogy élhető túl a szakítás? Egy 17 éves lány Kedves Levélíró! Idővel, türelemmel. A szakítás olyan, mint mikor gyászolunk, hiszen szakításkor is hirtelen elvesztünk valakit, aki addig az életünk része volt. Sajnos nem le...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása