HTML

Napi magyar klip

avagy minden napra egy magyar videoklip, kiegészítve a saját véleményemmel.

Két éves zületésnap

2013.07.01. 07:00 bulvármédiás =>

Igen, immáron két esztendeje vezetem a blogot, ahol (elsősorban) magyar előadók szerzeményeit veszem górcső alá, majd mondom el a személyes véleményemet róluk. De hogy meddig, erről szeretnék írni.

Bizonyára észrevette a kedves olvasó, hogy ha még van, hogy megfogyatkoztak a bejegyzések, pontosabban nem mindig sikerül tartani a napi ütemet. Ennek hátterében elsősorban élethelyzetek állnak, azaz nem mindig sikerül a dologgal úgy foglalkoznom, ahogy kellene/szeretném.
Ezért úgy döntöttem, hogy meg fogom szüntetni a blogot - de nem most, nem ma!
Még egy fél évet adok neki, ami során igyekszem azon terveimet is véghezvinni, amiket korábban célként tűztem ki magam elé! Igen, ezek ismételten tematikus részek lesznek (egy pár hét múlva, a nyár folyamán indul), hogy várhatóan szilveszterkor lekapcsolja a keverőpultról a fényeket - bár ki tudja, lehet addigra újra homlokon csókol a múzsa!
Addig is kitartó olvasást kívánok mindenkinek az elkövetkező fél évre is!

UI: A tavalyi részletes statisztika helyett most csak egy adat, röviden: a blog indulása óta a nézettség közel 32 000 volt, ami több mint a duplája az egy évvel ezelőttihez képest!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimagyarklip.blog.hu/api/trackback/id/tr785384768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása