HTML

Fluor - Mizu (2011)

2011.08.04. 07:00 bulvármédiás =>

Zene: Ahogy Ómolnár Miklós mondta erről, a szám egyszerű és bugyuta, mégis zseniális. Ezzel maximálisan egyetértek, minden hype ellenére klasszikus magyar bulisláger.
Klip: A videó leginkább egy beszívott triphez lehetne hasonlítani a fényekkel meg a szöveggel való játék miatt. De az összhatás mégis jó lett.

Értéeklés: ****

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napimagyarklip.blog.hu/api/trackback/id/tr473117789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bie 2012.06.20. 18:48:21

Ettől még az UFO tátikázása is jobb volt, mert a Keresztes Ildinek legalább van hangja, és ő felénekelte nekik a szövegeket, de ennek a majomnak élőben semmi hangja nincs, szval itt full elektronika az egész... :/ a gyerek meg egyébként tök átlagos, ha a buszon látnám, hozzá se szólnék, nem keltene bennem feszültséget, h. szépen fejezzem ki magam XD nemtudom, nekem nem jött át :D
süti beállítások módosítása