HTML

Napi magyar klip

avagy minden napra egy magyar videoklip, kiegészítve a saját véleményemmel.

A 10. legnépszerűbb magyar klip - beharangozó

2012.01.22. 07:00 bulvármédiás =>

Az év elején tettem egy olyan ígéretet, hogy egyrészt jobban ráfókuszálok az újdonságokra, másfelől tematikus részeket is tartok. A külföldi hét után most jöjjön egy újabb hasonló tematikus időszak.

Egy agyar oldal (zene.hu) ugyanis közönség szavazást tartott 2011 legjobb videoklipjeiről, amiből végül tíz került ki győztesen. Bár a szavazást háromszor is meghosszabbították, a vastag testvérek mindannyiszor lecsúsztak a dobogóról, mivel "valami" Punnany Massif mindig beelőzte őket...

A lényeg: mivel e blog a videoklipekkel foglalkozik, ezért az elkövetkező 9 napban ezeket veszem sorra, és véleményezem egyenként, helyezésük sorrendjében. Az egyetlen kivétel a bronzérmes Vastag Csaba - Már tudom videója lesz, mivel ezt már korábban véleményeztem.

Addig is jó pihenést mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimagyarklip.blog.hu/api/trackback/id/tr483640571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása