HTML

Új évi tervek!

2012.01.02. 07:00 bulvármédiás =>

Mindenek előtt Boldog Új Évet Kívánok minden kedves olvasómnak, akik nyomon követik a blogomat! Fél éve vágtam bele ebbe a projektbe, és azt kell mondjam, hogy a jövőben is napi rendszerességel fogok jelentkezni egy-egy magyar klippel.

A következő 5 nap viszont kivétel lesz, mert ezeken ki és visszatekintés lesz az úr: nemzetközi színtérre lépek, ahol az öt legemlékezetesebb (ami nem egyenlő a legjobbal!) videoklipet válogatok ki, amelyek talán a legemlékezetesebbek voltak az évből. Nehéz volt a sok sok jó(?) számból válogatni, de sikerült!

Vasárnaptól viszont minden visszaáll a rendes kerékvágásba, azaz ismételten a hazai könnyűzene remek és (finoman szólva) kevésbé sikerült műveiből válogatok. Változás a bevált kompozíción nem lesz, esetleg annyi, hogy jobban ráfekszem az újdonságokra.

Kedves barátaim: további jó zenehallgatást, és jó muzsikákat kívánok erre az esztendőre is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimagyarklip.blog.hu/api/trackback/id/tr143511977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása