HTML

Napi magyar klip

avagy minden napra egy magyar videoklip, kiegészítve a saját véleményemmel.

Irigy Hónaljmirigy - Csóró a téren (1999)

2011.11.04. 07:00 bulvármédiás =>

Zene: Mint minden IHM-számnál, ismerni kell az aodtt kort és miliőt, hogy igazán élvezni tudjuk. Ez a feldo... izé, átdolgozásuk az akkori cigány maffiarapet parodizálja ki, de az önirónia és a negatív megközelítés mellett sikerült a naív báját megtartani.
Klip: Remekül ötvözték a gettó jeleneteket a rendőr üldözéssel, a Zsigulival meg Painnel is, amin szabályosan besírtam. Ja, és egy apróság: az egyik jelenetben a Fekete Vonat is látható.

Értékelés: *****

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napimagyarklip.blog.hu/api/trackback/id/tr813270171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bie 2012.06.20. 18:17:33

ez a "klip" úgy tudom eredetileg a híres-hírhedt betiltott Bazi nagy roma lagzi c. TV2-s adásban volt benne... amikor meg a kissrác ellopja az autórádiót, abban a jelenetben ironikusan céloznak a FV_Forró a vérem c. klipjének sztorijára :) Pain már csak ráadás :)

Bie 2012.06.20. 18:20:35

No, akkor még1x neki futok, úgy nézem, az előző háeszt nem küldte el. Úgy tudom, ez a "klip" az IHM_Bazi nagy roma lagzi c. híres-hírhedt TV2-s adásban volt benne, amikor ellopja az autórádiót a kölyök, akkor nagyban arra vetítenének iróniát, amiről az FV_Forró a vérem c. klipje szól. Pain már csak ráadás :)
süti beállítások módosítása